历年四级听力及MP3下载(百度云)
历年四级听力及MP3下载(百度云)

 

一、2015年6月英语四级听力真题第二套听力mp3

 

 

二、2015年6月英语四级听力真题第二套试题

 
Part II Listening Comprehension (30 minutes)
Section A
 
1.
A) He is pleased to sit on the committee
B) He is willing to offer the woman a hand
C) He will tell the woman his decision later
D) He would like to become a club member
 
2.
A) Their planned trip to Vancouver is obviously overpriced
B) They should borrow a guide book instead of buying one
C ) The guide books in the library have the latest information
D) The library can help order guide books about Vancouver
 
3.
A) He regrets having taken the history course
B) He finds little interests in history books
C) He has trouble finishing his reading assignments
D) He has difficulty in writing the weekly book report
 
4.
A) The man had better choose another restaurant
B) The new restaurant is a perfect place for dating
C) The new restaurant caught her fancy immediately
D) The man has good taste in choosing the restaurant
 
5.
A) He has been looking forward to sping
B) He has been waiting for the winter sale
C) He will clean the woman’s boots for spring
D) He will help the woman put things away
 
6.
A) At a tailor’s
B) At Bob’s home
C) In a cloth store
D) In a theatre
 
7.
A) His guests favors Tibetan drinks
B) His water is quite extraordinary
C) Mineral water is good for health
D) Plain water will serve the purpose
 
8.
A) Report the result of a discussion
B) Raise some environmental issues
C) Submit an important documentation
D) Revise an environmental report
 
Questions 9 to 12 are based on the conversation you have just heard.
 
9.
A) They pollute the soil used to cover them
B) They are harmful to nearby neighborhoods
C) The rubbish in them takes long to dissolve
D) The gas they emit is extremely poisonous
 
10.
A) Growing populations
B) Packaging materials
C) Changed eating habits
D) Lower production cost
 
11.
A) By saving energy
B) By using less aluminum
C) By reducing poisonous wastes
D) By making the most of materials
 
12.
A) We are running out of natural resources soon
B) Only combined efforts can make a difference
C) The waste problem will eventually hurt all of us
D) All of us can actually benefit from recycling
 
Questions 13 to 15 are based on the conversation you have just heard.
 
13.
A) Miami
B) Vancouver
C) Bellingham
D) Boston
 
14.
A) To get information on one-way tickets to Canada
B) To inquire about the price of “Super saver ” seats
C) To get advice on how to fly as cheaply as possible
D) To inquire about the shortest route to drive home
 
15.
A) Join a tourist group
B) Choose a major airline
C) Avoid trips in public holidays
D) Book tickets as early as possible
 

Section B
 
 
Passage One
Questions 16 to 18 are based on the conversation you have just heard.
 
16.
A) There are mysterious stories behind his works
B) There are many misunderstandings about him
C) His works have no match worldwide
d) His personal history is little known
 
17.
A) He moved to Stratford-on-Avon in his childhood
B) He failed to go beyond grammar school
C) He was a member of the town council
D) He once worked in a well-know acting company
 
18.
A) Writers of his time had no means to protect their works
B) Possible sources of clues about him were lost in a fire
C) His works were adapted beyond recognition
D) People of his time had little interest in him
 
Passage Two
Questions 19 to 21 are based on the passage you have just heard.
 
19.
A) It shows you have been ignoring your health
B) It can seriously affect your thinking process
C) It is an early warning of some illness
D) It is a symptom of two much pressure
 
20.
A) Reduce our workload
B) Control our temper
C) Use painkillers for relief
D) Avoid masking symptom
 
21.
A) Lying down and having some sleep
B) Rubbing and pressing one’s back
C) Going out for a walk
D) Listening to light music
 
Passage Three
Questions 22 to 25 are based on the passage you have just heard.
 
22.
A) Depending heavily on loans
B) Having no budget plans at all
C). Spending beyond one’s means
D). Leaving no room for large bills
 
23.
A) Many of them can be cut
B) All of them have to be covered
C) Their payment cannot be delayed
D) They eat up most of the family income
 
24.
A) Rent a house instead of buying one
B) Discuss the problem in the family
C) Make a conversation plan
D) Move to a cheaper place
 
25.
A) Financial issues plaguing a family
B) Difficulty in making both ends meet
C) Family budget problems and solutions
D) New ways to boost family income
 

Section C
 

Perhaps because going to college is so much a part of the American dream, many people go for no(26)_____reason. Some go because their parents ecpect it, others because it’s what their friends are doing.Then, there’s the belief that a college degree will(27)____ensure a good job and high pay.
Some students (28)____ through for years ,attending classes, or skipping(逃课) them as the case may be, reading only what can’t be avoided, looking for less(29)_____courses,and never being touched or changed in any important way. For a few of these people, college provides no(30)____,yet because of parental or peer pressure, they cannot voluntarily leave. They stop trying in the hope that their teachers will make the decision for them by(31)____ them.
To put it bluntly(直截了当地),unless you’re willing to make your college years count, you might be(32)_____ doing something else. Not everyone should attend college, nor should everyone who does attend begin right after high school. Many college students(33)_____ taking a year or so off. A year out in the world helps some people to(34)_____their priorities and goals. If you’re really going to get something out of going to college, you have to make it mean something, and to do that you must have some idea why you’re there, what you hope to get out of it, and (35)_____even what you hope to become.
 

三、2015年6月英语四级听力真题第二套答案

 
1.c
2.b
3.c
4.a
5.a
6.d
7.b
8.d
9.a
10.b
11.a
12.b
13.c
14.c
15.d
16.d
17.c
18.b
19.c.
20.d
21.a
22.b
23.a.
24.d.
25.c
26. particular
27. automatically
28. drift
29. demanding
30. satisfaction
31. failing
32. better off
33. profit from
34. sort out
35. probably