历年四级听力及MP3下载(百度云)
历年四级听力及MP3下载(百度云)

一、2014年12月英语四级听力真题第一套听力mp3

 

 

二、2014年12月英语四级听力真题第一套试题

 
Section A
 
1.
A) She will go purchase the gift herself.
B) The gift should not be too expensive.
C) The man is not good at balancing his budget.
D) They are going to Jane's house-warming party.
 
2.
A) It takes patience to go through the statistics.
B) He has prepared the statistics for the woman.
C) The woman should take a course in statistics.
D) He is quite willing to give the woman a hand.
 
3.
A) The man wants to make some change in the scripts.
B) The woman does not take the recording seriously.
C) They cannot begin their recording right away.
D) Page 55 is missing from the woman's scripts.
 
4.
A) A significant event in July.
B) Preparations for a wedding.
C) The date of Carl's wedding.
D) The birthday of Carl's bride.
 
5.
A) The man was in charge of scheduling meetings.
B) The man was absent from the weekly meeting.
C) They woman was annoyed at the man's excuse.
D) The woman forgot to tell the man in advance.
 
6.
A) The woman is a marvelous cook.
B) The man cannot wait for his meal.
C) The woman has just bought an oven.
D) The man has to leave in half an hour.
 
7.
A) Whether the man can keep his job.
B) Where the man got the bad news.
C) What items sell well in the store.
D) How she can best help the man.
 
8.
A) The woman can sign up for a swimming class.
B) He works in the physical education department.
C) The woman has the potential to swim like a fish.
D) He would like to teach the woman how to swim.
 

Questions 9 to 11 are based on the conversation you have just heard.
 
9.
A) He teaches in a law school.
B) He loves classical music.
C) He is a diplomat.
D) He is a wonderful lecturer.
 
10.
A) Went to see a play.
B) Watched a soccer game.
C) Took some photos.
D) Attended a dance.
 
11.
A) She decided to get married in three years.
B) Her mother objected to Eric's flying lessons.
C) She insisted that Eric pursue graduate studies.
D) Her father said she could marry Eric right away.
 

Questions 12 to 15 are based on the conversation you have just heard.
 
12.
A) Editor.
B) Teacher.
C) Journalist.
D) Typist.
 
13.
A) The beautiful Amazon rainforests.
B) A new railway under construction.
C) Big changes in the Amazon valley.
D) Some newly discovered scenic spot.
 
14.
A) In news weeklies.
B) In newspapers' Sunday editions.
C) In a local evening paper.
D) In overseas editions of U.S. magazines.
 
15.
A) To be employed by a newspaper.
B) To become a professional writer.
C) To sell her articles to news service.
D) To get her life story published soon.

 
Section B
Passage One
Questions 16 to 18 are based on the conversation you have just heard.

 
16.
A) Nodding one's head.
B) Waving one's hand.
C) Holding up the forefinger.
D) Turning the right thumb down.
 
17.
A) Looking away from them.
B) Forming a circle with fingers.
C) Bowing one's head to them.
D) Waving or pointing to them.
 
18.
A) Looking one's superior in the eye.
B) Keeping one's arms folded while talking.
C) Showing the sole of one's foot to a guest.
D) Using a lot of gestures during a conversation.
 

Passage Two
Questions 19 to 21 are based on the passage you have just heard.

 
19.
A) They had to beg for food after the harvest.
B) They grew wheat and corn on a small farm.
C) They shared a small flat with their relatives.
D) The children walked to school on dirt roads.
 
20.
A) Tour Ecuador's Andes Mountains.
B) Earn an animal income of $2,800.
C) Purchase a plot to build a home on.
D) Send their children to school.
 
21.
A) The achievements of the Trickle Up Program.
B) A new worldwide economic revolution.
C) Different forms of assistance to the needy.
D) The life of poor people in developing countries.
 

Passage Three
Questions 22 to 25 are based on the passage you have just heard.

 
22.
A) They are highly sensitive to cold.
B) They are vitally important to our life.
C) They are a living part of our body.
D) They are a chief source of our pain.
 
23.
A) It has to be removed in time by a dentist.
B) It is a rare oral disease among old people.
C) It contains many nerves and blood vessels.
D) It is a sticky and colorless film on the teeth.
 
24.
A) It can change into acids causing damage to their outer covering.
B) It greatly reduces their resistance to the attacks of bacteria.
C) It makes their nerves and blood vessels more sensitive to acid food.
D) It combines with food particles to form a film on their surface.
 
25.
A) Food particles.
B) Gum disease.
C) Unhealthy living habits.
D) Chemical erosion.
 

Section C
 

Stunt people (替身演员) are not movie stars, but they are the hidden heroes of many movies.
They were around long before films. Even Shakespeare may have used them in fight scenes. To be good, a fight scene has to look real. Punches must __26__ enemies'jaws. Sword fights must be fought with __27__ swords. Several actors arc usually in a fight scene. Their moves must be set up so that no one gets hurt. It is almost like planning a dance performance.
If a movie scene is dangerous, stunt people usually __28__ the stars. You may think you see Tom Cruise running along the top of a train. But it is __29__ his stunt double. Stunt people must __30__ the stars they stand in for. Their height and build should be about the same. But when close-ups are needed, the film __31__ the star. Some stunt people __32__ in certain kinds of scenes. For instance, a stunt woman named Jan Davis does all kinds of jumps. She has leapt from planes and even off the top of a waterfall. Each jump required careful planning and expert __33__.
Yakima Canutt was a famous cowboy stunt man. Among other stunts, he could jump from a second story window onto a horse's back. He __34__ the famous trick of sliding under a moving stagecoach. Canutt also __35__ a new way to make a punch look real. He was the only stunt man ever to get an Oscar.

 

三、2014年12月英语四级听力真题第一套答案

 
1.B
2.D
3.C
4.C
5.C
6.B
7.A
8.A
9.C
10.B
11.D
12.B
13.C
14.B
15.C
16.A
17.D
18.C
19.A
20.D
21.A
22.C
23.D
24.A
25.B
26. land on
27. sharp
28. fill in for
29. probably
30. resemble
31. focuses on
32. specialize
33. timing
34. invented
35. figured out